violassims

Direktlänk till inlägg 25 september 2013

Dahlström del 6

Av violassims - 25 september 2013 15:23

Och det blev en tredje tjej som fick namnet Alice och de slumpade egenskaperna ensamvarg och ond. Jag tror inte hon gillade allt gungande, haha.

Isabel växte upp samma dag och Lykke ville att hon skulle ha en sån bra start på skollivet som möjligt så hon ringde och hörde om skolan för fred och kärlek hade någon plats över och det hade dem så hon börjar redan imorgon!

Redan dagen efter födseln av Alice så gick Lykke till brandstationen och hörde om de behövde någon mer brandkvinna och det gjorde dem så hon fick börja direkt. Hon hann knappt att hälsa på två knasiga simmar innan larmet om en stor husbrand gick och hon fick rädda 4 simmar från branden! Bara 26 simmar kvar nu då.

Mycket färdigheter övas jämt och ständigt i Dahlströmshushållet och som ni ser så var det tredje gången gillt! Alice är våran arvinge.

Ruben ville ha lite kvalitetstid så de gick till en toalett (?) och kramades och sedan så spelade han en serenad för Lykke som tyckte att det var så himla romantiskt.

Pappa-dottermys.

Och sen var det även dags för Alice att växa upp och hon fick den slumpade egenskapen datorsnille. Lykke tyckte att Prydinges högre internatskola passade bra för Alice skolstart och skrev in henne på direkten. Det betyder att det just nu är barnfritt hemma hos Dahlström och det är skönt tycker Lykke och Ruben. Men de ringer och pratar med deras flickor med jämna mellanrum för de saknar dem så himla mycket.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av violassims - 22 januari 2015 22:08

Hej på er! Ni har väl inte missat min nya blogg, http://violassims.blogg.se? Ni som fortfarande kikar in här, vad är det som lockar er hit? Ge mig gärna tips så jag vet hur jag ska locka er till nya bloggen ;-) ...

Av violassims - 14 januari 2015 16:00


Efter många om och men, tankar fram och tillbaka och nystarten med Youtube har jag bestämt mig för att börja det nya året med en ny blogg på en annan portal. Mest för att denna känns väldigt basic och jag vill göra min blogg mer personlig. Den är lån...

Av violassims - 13 januari 2015 12:30

♦ Regler till utmaningen: http://forums.thesims.com/en_US/discussion/784536/the-disney-princess-10-gen-challenge-now-updated-for-the-sims-4 ♦ Länk till Simsings video: https://www.youtube.com/watch?v=fEYb8_jbpFs ...

Av violassims - 12 januari 2015 16:00

Här hittar ni reglerna till utmaningen!

Av violassims - 12 januari 2015 12:09

Hej kompisar! Förlåååååt för att jag har varit mystiskt borta under slutet av förra veckan, helgen bestod av massa lägenhetsvisningar och jag glömde göra förtidsinlägg. Jag har iaf nördat SimCity BuildIt på min IPad hela helgen och vill man spela...

Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se