violassims

Alla inlägg under september 2013

Av violassims - 17 september 2013 10:15

Dagarna går i ett med jobb och underhållning av brandbilen. Dock har Inte Lykke lyckats att släcka någon brand än då hon alltid håller på med något som hon vägrar att sluta med och missar larmet. Vet inte om det är något bugg eller om hon bara är seg.

Lykke kysste Ruben och han verkade inte gilla det först, men där hade hon fel! De är tillochmed tillsammans nu.

Lykke älskar att somna brevid Ruben och vakna upp brevid honom för att sedan missa ännu ett larm för att hon pratade med en arbetskamrat.

Eftersom Ruben och Lykke snart vill skaffa småttingar så kände de för att flytta ihop till något eget. Det blev ett litet timmerhus som fanns till salu i staden.

Ruben sökte jobb och han hittade ett inom musik, vilket är perfekt då hans livsönskan var att kunna allt om musik och karisma. Lykke älskar att komma hem till deras timmerhus och kyssa Ruben på terassen som en hopplösa romantiker hon är. 

Lykke tyckte det var dags att de skulle ta steget till nästa nivå och frågade om Ruben ville förlova sig med henne, och han svarade ja! Happy days.

ANNONS
Av violassims - 16 september 2013 11:15

Det första Lykke gjorde när hon kom in i sin nya lägenhet var att sätta sig och läsa "Drömmar om Jerome". 


Och medans hon satt där och läste så strömmade det in 7 andra simmar i lägenheten som tydligen skulle dela lägenhet med henne.


Hon passade på att bekanta sig med en kille vid namn Ruben Engelbrektsson som tydligen var en pensionär redan som ungdom eller vuxen, jag vet inte vilken av de han är men han är inte åldring i alla fall! Och medans de pratade tränade en mulligare tjej i bara t-shirt och skor bakom dem men Ruben höll ögonen på Lykke så han verkar vara en bra kille.

 

Innan hon gick och lade sig i sin stora dubbelsäng helt ensam så letade hon jobb i tidningen och hittade ett där det inte ens behövdes en intervju, hon är numera en brandkvinna!

ANNONS
Av violassims - 16 september 2013 10:36

Här är min första PGC (Perfect genetic challenge) som jag kommer visa.


 

Här är alltså min startsim, Lykke Dahlström. Hon har röd/rosa ögon och hennes hårfärg kallas för Ice cream och jag laddade ner den från Exchange. Lykke har stjärntecknet våg.

Lykke har de slumpade egenskaperna modig, hopplös romantiker, tål inte konst och våghals och sen har hon gillar inte barn som alla PGC-simmar ska ha. Hennes livslånga önskan är att bli brandmansuperhjälte och då måste hon rädda 30 simmar inom brandmansyrket.

Hennes favoritmat är tofuschnitzel, hennes favorit musik är vissångare och hennes favoritfärg är vit, jag slumpade alla.

Lykke är bosatt i New Sunset Valley 2013 som finns att ladda ner här.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se