violassims

Alla inlägg under oktober 2013

Av violassims - 25 oktober 2013 10:00

25. Vilket är ditt favoritspöke/sätt att dö på och varför?

Hm, jag brukar inte döda mina simmar mer än av ålder så jag har inte så stor erfarenhet av spöken och sätt att dö på. I Sims 2 var det dock att stänga in simmarna i ett rum utan någonting och låta de dö av svält, kommer dock inte ihåg färgen på spöke av det.

ANNONS
Av violassims - 24 oktober 2013 21:00

24. Familjen Spökh eller familjen Markövertag?

Jag har spelat de någon gång var. Dock gillar jag inte att spela "färdiga" familjer så mycket men om jag måste välja en så väljer jag familjen Spökh.

ANNONS
Av violassims - 24 oktober 2013 17:04

Hej på er ni som fortfarande läser!

Tack för att ni hänger i än.

Jag har inte löst problemet med mitt spel än, men jag har uppdaterat lite mods och installerade just In i framtiden för det brukar funka för mig när jag installerar ett nytt spel efter en uppdatering. Jag skriver lite senare ikväll om det funkar eller inte.


Uppdatering: Inga framsteg än. Det står bara att mitt sims 3 inte är uppdaterat till samma som expansionen och jag får välja på att fortsätta eller avsluta och om jag trycker på fortsätt så kommer det upp en ruta med att sims har slutat fungera och att windows försöker lösa problemet.. Någon som har något tips?

 

Uppdatering 2: Jag vet inte riktigt hur, men jag har fixat det! Jag tror det hjälpte att jag tog ur mina mods, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att få dit dem igen.. Aja, nu kan jag i alla fall simsa lite i helgen    Kommer dock inte att installera In i framtiden då jag inte vill ha den installerad.

 

Uppdatering 3: Nu ger jag upp för idag! Spelet funkar inte alls utan det är bara launchern. Nu tänker jag vänta till EA kommer ut med en ny patch för jag orkar inte att installera om alla spelen. Jag har testat att installera om The Sims 3, testat att installera om till patchen 1.57 som funkade någorlunda, rensat i filerna, tagit ut mappar och alla tips som jag kunde hitta på internet! Så trött på det här nu.

Av violassims - 23 oktober 2013 09:00

23. Om du var en sim, vilka egenskaper hade du haft då?

Jag skulle ha dessa: Familjeinriktad.png Blyg.png Hundperson.png Ensamvarg.png Soffpotatis.png. Kan ni se vilka de är?

Av violassims - 22 oktober 2013 10:45

22. Sunset Valley eller Bridgeport?

Sunset Valley helt klart! Min absoluta favoritstad.   

Av violassims - 21 oktober 2013 08:00

21. Spela i generationer eller spela med en familj och sedan fortsätta på en annan?

Jag har alltid tyckt om att spela i generationer. Tillochmed i Sims 2, dock var det lite svårare där men jag försökte. Däremot brukar mina familjer bli så jobbiga att spela med att spelet fryser, simmar kan inte gå till jobbet osv. och då brukar jag bara ta bort den familjen/världen. Min familj där jag har min barnhemsutmaning har börjat krångla en hel del med att spelet fryser   

Av violassims - 20 oktober 2013 16:00

20. Kina eller Frankrike?

Jag har inte Destination världen just nu då jag känner att min dator inte klarar av det och det var så länge sen jag spelade det så jag kommer inte ihåg så mycket av ställena. Men jag väljer Kina för där kan man lära sig att utöva kampsport.

Av violassims - 20 oktober 2013 11:14

Jag tänkte tipsa om att gå in på Twitch och kolla livestreamar av simsare som spelar live! Det kan vara väldigt kul att kolla på. Om man trycker på Games-knappen och sen söker på The Sims 3 så får man upp massa av de olika spelen, sen trycker man på en av de (jag valde orginalspelet här) och sen trycker man på en video som ser rolig ut!

Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se