violassims

Alla inlägg under oktober 2013

Av violassims - 13 oktober 2013 11:45

13. CC eller CC-free?

Åh jag älskar CC! Letar hela tiden efter nytt men skulle behöva rensa datorn på lite nu för jag har så himla mycket. Jag tycker att de som gör The Sims har så himla fula frisyrer och kläder så det är mest det jag laddar ned. Har inte en enda sim med endast CC-fritt på sig.

ANNONS
Av violassims - 12 oktober 2013 17:47

Anna börjar sin resa inom barnhemsägare genom att köpa det gamla barnhemmet i Aurora Skies. Hon bytte ut fönstrena då de höll på att rasa samman och behöll lite av de möbler som var kvar sen barnhemmet var igång för många år sedan.

Här är husets utsida samt lite av trädgården.

Övervångingen

Undervåningen

Anna ringer direkt till adoptionsbyrån och hör om de behöver någon fosterfamilj till något barn och det hade de gott om sa de. Medans hon väntar på att barnet kommer så övar hon upp sin målarfärdighet då hon vill maxa 3 färdigheter som livslång önskan.

Första barnet anländer och det är en pojke vid namn Herbert. Han har egenskaperna konstnärlig och vänlig, alltså passar han in perfekt då Anna vill lära alla barnen att ta vara på varandra samt lära dem olika färdigheter.

Anna märkte att Universitetsmaskoten stod och snokade så hon sprang ut och skällde ut honom, sen började det prata en liten stund.

Anna älskar att ta hand om Herbert så hon ringer direkt tillbaka till adoptivsbyrån och säger att det finns plats för fler barn här! Efteråt känner hon sig sexig (?).

Det blev en flicka vid namn Sara som kom till Anna och Herbert. Sara har egenskaperna ensamvarg och ivrig. Tyvärr kan man inte se så mycket av tjejbebisarna i mitt sims då jag har något klädesplagg som buggar som jag inte hittar och kan avinstallera.

Anna lagar lite höstsallad medans bebisarna gör sig hemmastadda i spjälsängarna på övervåningen.

ANNONS
Av violassims - 12 oktober 2013 16:15

12. Den fulaste simmen du har gjort

Jag gör oftast inga fula simmar men har gjort en nu för eran skull. Varsågoda!

Och här är hon: Melanie Myrsparr.

 

Av violassims - 12 oktober 2013 12:20

På Queen of sims´s blogg såg jag att hon kör en barnhemsutmaning, visst det är på The Sims 2, men jag tycker det skulle vara en rolig idé att testa på trean.

Så jag tänkte köra med Anna och jag börjar någon gång under dagen. Du kan läsa mer om utmaningen här.

Av violassims - 11 oktober 2013 16:55

Jag hittade ett supersnyggt beach house här som endast är gratis idag så skynda er att ladda ner det för det tänker jag göra! Det är möblerat med nedladdade möbler som man får med.

Av violassims - 11 oktober 2013 14:30

11. Fusk eller mods?

Vet inte riktigt vad som menas med frågan, men jag använder både fusk och mods. Dock är det väldigt sällan jag använder fusk nu för tiden då jag tycker det blir roligare utan, men ibland behövs t.ex resetSim när simmen fastnar vilket den kan göra ganska ofta i mitt spel. Ännu en anledning till att köpa ny dator!

Av violassims - 10 oktober 2013 09:45

Jag hittade en gullig och höstig tonårsklänning här. Man kan även ha leggings till om man har laddat ner några till accessoarer.

Av violassims - 10 oktober 2013 07:45

10. Det värsta prylpaketet och varför

Jag råkade visst svara fel på dag 7 för där skrev jag om prylpaket istället för expansion, så jag berättar om den värsta exspansionen här nu istället   

 

Jag tycker alla är bra som jag testat och jag har testat alla utom den nya In i framtiden då jag tycker att den inte verkar alls rolig eftersom jag inte tycker om supernatural allt för mycket. Så den kommer jag inte testa.

 

Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se