violassims

Alla inlägg under oktober 2013

Av violassims - 9 oktober 2013 18:00

9. Vilken är din favoritsim igenom alla tider och varför?

Jag kommer inte ihåg mina simmar som jag hade i The Sims eller The Sims 2, sen har jag haft massa olika familjer under min The Sims 3-tid så om jag ska välja mellan mina nuvarande familjer så är det min simself då min pojkvän verkligen lade ner sig på att göra mig och eftersom han inte tycker om Sims överhuvudtaget så betydde det mycket att han gjorde den för min skull och så noggrannt.


"Jag" och min "C"   


ANNONS
Av violassims - 9 oktober 2013 14:15

Alice frågade Teodor om han ville flytta in hos henne efter att hon övertalat honom att de passade mycket bättre ihop än han och Gabrielle. Hon fick reda på att han hade tre döttrar och även en dottersdotter!

Teodor fick sig en liten makeover och han passade mycket bättre i den.

Eftersom Teodor snart blir åldring så bestämde sig Alice för att lära sig alkemi så hon kan få han ung igen så de hinner gifta sig åtminstonde.

Babel växte upp och hon blev faktiskt väldigt fin för att vara en blandraskattunge från adoptionsbyrån, jag tycker att både katter och hundar kan bli så himlans fula om man adopterar de som blandras därifrån.

Här går det hett till! Alice är förresten moster till Isabel's barn Ebony och Ludvig om jag glömt att skriva det och Aria har äntligen hittat en kille (kommer inte ihåg vad han heter just nu) och de är förlovade.

Färdighetsövningar medans de inte jobbar.

Alice mår ganska illa på mornarna nu för tiden. Undrar vad det kan betyda    

Teodor försöker komma överens med Ragna.

Åh så fina gravidkläder Alice har, eller inte.. Teodor har även blivit åldring så nu håller Alice på för fullt att lära sig alkemi så hon kan ge honom en ung-på-nytt-dryck snart.

Även Teodor hjälper till genom att springa till butiken och köpa ingredienser och recept.

Ragna och Babel kommer bra överens. Alice funderar på en tredje katt, en hane, så de kan avla lite på tjejerna.


ANNONS
Av violassims - 8 oktober 2013 20:45

8. Bygga hus, inreda ett färdigt hus eller köpa ett helt färdigt som redan är inredat? Varför?

Jag brukar oftast köpa ett helt färdigt hus då jag inte orkar med min sega dator och hålla på och ladda alla saker flera gånger om, men ibland kan jag få för mig att bygga ett hus helt själv som jag gjorde till min PGC tidigare. Jag har aldrig riktigt tyckt att det varit så kul, men får se när jag köper en ny dator om jag ska försöka mig på att skapa lite hus som jag kan lägga upp till nedladdning. Skulle vara lite kul att komma igång med något sånt, men behöver som sagt en ny dator innan.

 

Av violassims - 8 oktober 2013 18:09

Just nu pågår det en tävling hos SimsDeluxe och det är superbra om ni går in och kollar in den här samt gillar hennes Facebook-sida här!   


Av violassims - 8 oktober 2013 14:44

Tänkte tipsa om detta snygga huset som kallas för "Mikaela" som är gjord av aloleng. Det är gratis idag så skynda er att ladda ner det här!

Av violassims - 7 oktober 2013 21:16

Jag har gjort en ny sim och undrar vad jag ska göra med henne. Jag funderar lite på 100 barns utmaningen (läs mer här) men har inte bestämt mig, så ge mig gärna förslag på vad du tycker hon passar som.


Lite information

Namn: Anna Bernett

Bor: Ett tvårumshus i Hidden Springs

Egenskaper: Konstnärlig, prydlig, festprisse, oemotståndlig, flörtig

Livslång önskan: Renässanssim

Favoriter: Grillad lax, barnmusik, röd

Stjärntecken: Kräfta


Av violassims - 7 oktober 2013 20:30

7. Det värsta expansionspaketet och varför

Jag har inte så värst många prylpaket installerat då jag inte tycker om de flesta men det värsta är nog Katy Perrys sötsaker då jag tycker att själva grejerna bara är för mycket och det är inte min smak.

Av violassims - 7 oktober 2013 07:31

Nu är det så att jag vill länka till lite fler simsbloggar, just nu har jag bara länkat SimsDeluxe då det var tack vare Sara som jag började att blogga.

Så hojta till om du vill att din simsblogg ska ligga bland mina länkar   

Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se