violassims

Alla inlägg under oktober 2013

Av violassims - 2 oktober 2013 15:30

2. Vilket är ditt bästa expansionspaket och varför?

Mitt bästa expansionspaket är Årstider och Semesterparadis, då jag älskar att det kan vara alla olika väder och att man kan ha utekläder i Årstider och i Semesterparadis är det ju helt fantastiskt med att kunna dyka och upptäcka öar samt alla de nya jobben.

ANNONS
Av violassims - 1 oktober 2013 17:15

1. Vilka spel har du?

Jag har orginalspelet, drömjobb, kvällsnöjen, leva livet, stadsliv, hudsjur, i rampljuset, diesel prylpaket, övernaturligt, årstider, 70-tal, 80-tal, 90-tal-prylpaket, universitetsliv och semester.

ANNONS
Av violassims - 1 oktober 2013 10:45

Behöver jag säga att Lykke älskar sitt jobb? Hon fick dessutom hjälpa ett barn denna gång! Jag har dock stött på ett bugg i brandmansyrket, är det fler än 3 simmar som ska räddas så är det en sim som inte syns och jag kan inte rädda den därför misslyckas mitt uppdrag. Har ni några tips?

Eftersom Aria har börjat jobba inom musik så måste hon ju få sin egna superfina gitarr! Hon var fyra timmar sen hennes första dag på jobbet. Och sen håller hon på och raggar upp en kille som heter Alberto som hon träffade genom datingsidan.

Viktigt att hålla sig i form som brandman.

Far och dotter-tid.

Lite random vardagsbilder.

När Aria inte kollar runt på datingsajten så spelar hon fotbollsspel på datorn efter jobbet.

"Vad kuuuul att du hittat en snygg kille!! Men se till att vara försiktig och skydda dig!! Jag är för ung för att bli mormor, Aria!"

"Heeej, ska vi sees snart? Fick godkänt av mamma."

Så fina mina två gamlingar!  

Nu har även Isabel kommit hem från skolan för fred och kärlek och hennes slumpade egenskaper är miljömedveten, gröna fingrar och älskar naturen. Hennes livslånga önskan är storutforskare, dvs. hon vill äga alla outforskade öar.


Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se