violassims

Alla inlägg under januari 2014

Av violassims - 10 januari 2014 12:15

Aria & Princess 

Steph och Skipper 

Några grannar kom och hälsade på. Princess satte sig direkt i en hemlös (?) knä och Aria började genast skaffa vänner. Steph kände dock för att spela datorspel.

Nästa dag var det dags att söka jobb. Steph sökte jobb inom film, då hon vill bli en stjärnskådespelerska och Aria sökte jobb inom politiken då hon vill bli fria världens ledare.

Steph fixade en inflyttning/fått jobb-fest.

Dessa katter 

Aria passade på att hälsa på deras två grannar innan festen började. Den första grannen heter Amalia och har blivit en väldigt god vän till Aria.

Steph passar på att hälsa alla välkomna.

Det går bättre för Aria att komma överens med de nya simmarna än för Steph. Dock blev det ingen bra fest och alla gick tidigt.

Men det gjorde inte något för dessa tjejer som älskar att festa! Fastän dörrvakten såg väldigt sur och grinig ut så fick tjejerna komma in och dansa ensamna på dansgolvet enda in på småtimmarna. Första jobbdagen imorgon var det ja.


ANNONS
Av violassims - 9 januari 2014 16:30

Jag gjorde två nya simmar häromdagen som jag tänkte spela lite med i Bridgeport.

Stephanie, som helst vill kallas för Steph, är en tjej som älskar tatueringar medans Aria är en tjej som älskar tatueringar på andra tjejer. De lyckades köpa denna ljusa, fina lägenhet precis efter examen och de lånade gamla möbler av deras föräldrar och resten hade de sparat ihop till. I hushållet Maxwell/York bor även lilla Skipper, som är Stephanie's katt i bakgrunden.

Och självklart Aria's älskade Princess.

ANNONS
Av violassims - 9 januari 2014 13:45

Så jäkla snyggt hår! Jag dog lite när jag såg det, var tvungen att ladda ner det direkt! Här hittar du det.

Av violassims - 8 januari 2014 17:45

Alice har önskat en sim och då jag tänkte börja lite smått var det en rolig början med ett barn. Jag har aldrig gjort ett barn i CAS förut så det var väldigt intressant. Jag hoppas att få se hur ni spelar med henne och hur hon ser ut när hon växer upp! Här kan ni ladda ner henne i både sims3pack och packages-fil. Hon har en liten mängd CC då Alice inte ville ha mycket.

Melodi är en snäll tjej som har massor med vänner. Hon är inte den populäraste i skolan men, hon lyckas ofta att få allas uppmärksamhet. Melodi kom till Sunset valley när hon var liten och hon har alltid känt sig som hemma där. En dag sa hennes föräldrar att familjen skulle flytta för att hennes nya syskon som skulle komma skulle få en plats i huset också. Då förändrades Melodi's liv och det var både bra och dåligt.

Av violassims - 8 januari 2014 15:45

Jag tänkte börja göra önskesimmar för dem som vill. Här är en lista som jag har lånat från Spacesims, säg till om det inte är okej så gör jag en egen :)


STÄNGD! SÅ öNSKA INGA NYA SIMMAR


Här är vad du ska fylla i för din önskesim:

1. Namn, ålder, kön, kroppsform (t.ex atletisk, smal osv), hudfärg.

2. Ansiktsdrag, vill du att din sim ska ha ett mjukt ansikte med mjuka drag till exempel? Eller kanske smala ögon, spetsig näsa, smala läppar och markerade kindben.

3. Hårfärg, ögonfärg.

4. Stil, vill du till exempel ha en söt killsim som älskar stickade tröjor? Här får du även informera om du vill att din sim ska ha några speciella accessoarer som töjningar, tatueringar, pieceringar, smycken, ärr osv.

5. Egenskaper, favoritmat, favoritfärg, favoritmusik och ev. livslång önskan.

6. Undertyp männsika, älva, vampyr, varulv, ande, spöke eller häxa?

7. Vilka expansions- och prylpaket du har.

8. Skriv gärna en liten biografi om simmen, så kan jag utgå från vad simmen kanske har varit med om eller hur simmen är.

Av violassims - 8 januari 2014 09:15

Jag har bestämt mig för att spela med älvan jag visade här. Hon bor i en lägenhet i Setra.

Lite flygning efter hissåkandet.

Efter som Namnlös (måste hitta på ett namn till henne snart! Hade ett perfekt häromdagen men glömde bort) inte vill bo ensam i denna stora lägenhet ringde hon rumskamratbyrån så hon kan få 4 simmar att bo med.

Fastna i hissen dag ett, check!

Sedan besökte hon en knepig gård där hon ansökte om jobb som sierska och sedan gick hon och besökte andra älvor.


Har du något förslag på namn så är det mer än välkommet!


Av violassims - 7 januari 2014 17:15

lololo undarde: Kan du fixa så att man kan ladda ner Mirjam? :D

Och självklart kan jag det! Dock får man inte använda mina simmar på betalsidor samt man måste nämna att det är jag som gjort dem när man använder dem på t.ex simblrs eller bloggar. Säg gärna till när ni använder mina simmar så jag kan få se dem i erat spel! :D

 


Ladda ner Mirjam här, packagesfile endast.


Av violassims - 7 januari 2014 12:59

Ellie frågade: Var hittade du den dära kylskåpen som avbildar England? :)

 


Den finns att ladda ner gratis på TSR här! :)

Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se