violassims

Senaste inläggen

Av violassims - 13 januari 2014 11:30

Äntligen så har nya datorn kommit! Som tur är så är jag ledig idag och imorgon och hinner fixa och föra över grejer från gamla datorn. Jag får se när jag uppdaterar nästa gång, jag vill gärna få iordning på datorn först istället för en massa halvdana inlägg som det har varit ett tag nu. Ha tålamod! ?

ANNONS
Av violassims - 13 januari 2014 09:15

Posepack "Free Spirit" gjord av Gingerstixx, finns att ladda ner, se fler bilder och läsa mer om här.

ANNONS
Av violassims - 12 januari 2014 20:30

För tjejernas sista pengar köpte de ett klösträd till katterna så de inte skulle klösa på möblerna.

Eftersom tjejerna hade så himla fina *hosthost* arbetskläder så fick de en makeover och nu passar det mycket bättre till deras karriärer.

Steph's chef Reuben ville komma förbi och han satte sig direkt och spelade trummor i hallen.

Medans tjejerna var romantiska i sovrummet.

De hade även fått ett varsitt uppdrag att läsa en varsin bok. Efteråt var det obligatoriskt mys i soffan innan läggdags.

Sommarfestivalen kom nästa dag och då bjöd tjejerna självklart på fest. Deras granne Takala buade ut Steph det första hon gjorde, Ärna tog med vegetarisk hummer, Aria dansade med Amalia, Steph dansade med Caroline och Caroline satte sig ivägen för kylskåpet och spelade piano. En fest med blygsam framgång.

Aria börjar dagen med att borsta Princess päls innan hon ska till jobbet. Katterna turas om att sova på bordet.

Steph fick i uppdrag att hämta mat på caféet och Aria fick i uppdrag att presentera sig charmigt för en främling och sedan prata med Tom Wordy. Killen bredvid heter förresten Lil Bro, haha!

Dessa katter alltså, så mysiga! 

Av violassims - 11 januari 2014 08:15

Idag är det en vecka kvar tills tävlingen avslutas, därför ville Anja att jag skulle visa lite bilder på henne till hennes framtida man. Du kan läsa mer om tävlingen och hur du gör för att vara med här.

 

Av violassims - 10 januari 2014 21:45

 

 

Snygga retextures gjorda av Sunpi som du kan läsa mer om och ladda ner här.

Av violassims - 10 januari 2014 12:15

Aria & Princess 

Steph och Skipper 

Några grannar kom och hälsade på. Princess satte sig direkt i en hemlös (?) knä och Aria började genast skaffa vänner. Steph kände dock för att spela datorspel.

Nästa dag var det dags att söka jobb. Steph sökte jobb inom film, då hon vill bli en stjärnskådespelerska och Aria sökte jobb inom politiken då hon vill bli fria världens ledare.

Steph fixade en inflyttning/fått jobb-fest.

Dessa katter 

Aria passade på att hälsa på deras två grannar innan festen började. Den första grannen heter Amalia och har blivit en väldigt god vän till Aria.

Steph passar på att hälsa alla välkomna.

Det går bättre för Aria att komma överens med de nya simmarna än för Steph. Dock blev det ingen bra fest och alla gick tidigt.

Men det gjorde inte något för dessa tjejer som älskar att festa! Fastän dörrvakten såg väldigt sur och grinig ut så fick tjejerna komma in och dansa ensamna på dansgolvet enda in på småtimmarna. Första jobbdagen imorgon var det ja.


Av violassims - 9 januari 2014 16:30

Jag gjorde två nya simmar häromdagen som jag tänkte spela lite med i Bridgeport.

Stephanie, som helst vill kallas för Steph, är en tjej som älskar tatueringar medans Aria är en tjej som älskar tatueringar på andra tjejer. De lyckades köpa denna ljusa, fina lägenhet precis efter examen och de lånade gamla möbler av deras föräldrar och resten hade de sparat ihop till. I hushållet Maxwell/York bor även lilla Skipper, som är Stephanie's katt i bakgrunden.

Och självklart Aria's älskade Princess.

Av violassims - 9 januari 2014 13:45

Så jäkla snyggt hår! Jag dog lite när jag såg det, var tvungen att ladda ner det direkt! Här hittar du det.

Presentation
Kontakt: viola.93@live.se
Thesims3.com: violajaeger.
Origin-ID: violassims
Youtube: Violassims

Sök i bloggen

Fråga mig

13 besvarade frågor

Följ bloggen

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se